The Reconnection

The Reconnection symboliseert de essentie van wat het betekent om een verbonden leven te lijden. Verbonden met elkaar, verbonden met ons doel. Bij The Reconnection gaat het er om, in die helderheid te stappen. Het is een verkondiging aan het Universum om te laten zien en te zeggen: “Ja... ik ben er klaar voor om in waarheid te staan en het pad te bewandelen die ik behoor te bewandelen.”

Ik geloof waarlijk dat we in dit bestaan zijn gekomen met een doel, met een pad met dingen die we behoren te doen. Maar soms geeft het leven (sprekend uit eigen ervaring) zo veel verschillende mogelijkheden/afleidingen en programmeringen, dat het makkelijk is om van dit pad te geraken. Door The Reconnection kom je.....back on track. Je was weg en The Reconnection zet je weer op die plek, op je levenspad, waar je behoort te zijn.


Tijdens de Reconnectie:

Ik reconnect jou met met de verschillende dimensies van het Universum. In essentie verhoog ik de interactieve aspecten van de meridiaanlijnen van het lichaam. Dit in verbinding met de gridlijnen van de aarde (ookwel leylijnen genoemd) en dit uitbreidend tot gridlijnen van het Universele energieveld. Het is in feite een vergroting van ons meer Universeel bestaan. Het is het neerzetten van ons Universele Zelf.

Dit aan de hand van “nieuwe” axiatonale lijnen die ons opnieuw verbinden op een krachtiger en meer geëvolueerd niveau dan ooit tevoren.

 

FAQ: The Reconnection

 • Wat is het verschil tussen Reconnective Healing en The Reconnection?

  Het is voornamelijk de intentie.

  De intentie van Reconnective healing is vooral gericht op healing dat op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel kan plaatsvinden. Om deze mate van healing te bereiken zal je tot een zeker niveau “verbonden” worden als onderdeel van het proces.

  The Reconnection heeft de intentie om ons helemaal terug te brengen in onze verbinding met het Universum. Vaak spreekt men over het onvangen van je Persoonlijke Reconnectie. En natuurlijk, om deze mate van verbinding te bereiken, die via The Reconnection is voortebracht, zul je wellicht tot een zeker niveau healing ervaren als ondereel van het proces.

   

 • Moet ik eerst een Reconnective Healing gedaan hebben alvorens The Reconnection te ontvangen?

  Het is aanbevolen om alvorens de Reconnectie te ontvangen, een tot drie sessie van Reconnective Healing te ondergaan. Hoewel het aanbevolen is, is dit niet verplicht.

   

 • Hoeveel tijd neemt The Reconnection in beslag?

  The Reconnection vindt altijd plaats in twee sessies van een uur, bij voorkeur op twee opeenvolgende dagen. Dit hoeft maar één keer in het leven te gebeuren

Contact

In eenheid
Brandpunt 71
1705 SK
Heerhugowaard

06-18546296

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode