Reconnective Healing® kan leiden tot healing op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dit wordt gedaan aan de hand van helende frequenties, licht en informatie die vrij recentelijk op onze planeet aanwezig is. Deze energie stuurt zichzelf en je kan er op vertrouwen dat je de healing krijgt, die op dat moment bij jou past. Reconnective Healing is een sterk ontwikkelde vorm van energie-interactie die onze gezondheid, balans en kwaliteit van leven blijft bevorderen met oneindige vrijheid en vergroot je bewustzijn. Het bevordert ons vermogen om onszelf te genezen en het leven van anderen te beïnvloeden. 
 
Ik geef niet de healing, ik word de healing...               

Reconnective Healing® is geen therapie of behandeling. Het is verandering. De genezing van elk persoon zal uniek zijn, omdat ieder van ons zijn eigen onafhankelijke perfectie heeft. De energie houdt van afstand en wordt sterker naarmate de afstand groter is. Er zal dus los van het lichaam – in je energieveld – gewerkt worden en het kan zelfs zijn dat ik op meerdere meters afstand sta om je energieveld “uit te stretchen”. 

Wonderbaarlijke genezingen

Reconnective Healing® heeft zich midden jaren ’90 geopenbaard bij de destijds succesvolle chiropractor dr. Eric Pearl. In zijn praktijk ontstonden wonderbaarlijke genezingen bij mensen met uiteenlopende – vaak chronische – klachten zonder dat de cliënt werd aangeraakt. Zijn cliënten beschreven een gevoel van niet alleen te zijn in de ruimte, van een liefdevolle aanwezigheid, het horen van engelen en gidsen of van prachtige muziek en het zien van kleuren. Sommige cliënten gaven – tot de grote verbazing van zowel henzelf als Eric – zelfs spontaan boodschappen door en het waren steeds dezelfde boodschappen. Ze hadden allemaal te maken met het brengen van licht, energie en informatie naar onze planeet. De genezingen en gechannelde berichten leidden Eric Pearl naar een zoektocht die hij op geweldige open en humoristische wijze heeft verhaald in zijn boek "De Reconnectie".

 

nderbaarlijke genezingen…

FAQ: Reconnective Healing

 • Wat kan ik verwachten tijdens de sessie(s)?

  Tijdens de sessie(s) lig je ontspannen op de behandeltafel, terwijl ik je behandel. Je hoeft niks anders te doen dan te observeren. Het kan zijn dat je met een vraag of intentie komt met een bijvoorbeeld een fysiek gerelateerde klacht.
  Het is belangrijk te benadrukken dat er geen garantie kan worden gegeven op de sessie. Zoals Dr. Eric Pearl zegt: Als je geluk hebt krijg je de healing die je had gehoopt. Als je veel gelukt hebt, komt de healing in de vorm waar je niet eens aan hebt gedacht. Een die het Universum speciaal voor jou "in gedachte had."

  Een genezing kan direct plaatsvinden, zoals pijn die meteen verdwijnt om nooit meer terug te komen. Of het kan zijn dat de healing wat langer in beslag neemt om het zich te laten ontvouwen.

 • Hoeveel sessies heb ik nodig?

  Dat valt niet te zeggen. De enige die dat kan weten ben jij. Soms kan de healing direct plaatsvinden en zijn we na een sessie al klaar. Het kan ook zijn dat je twee of drie sessies nodig hebt. Sowieso is het belangrijk de energie de tijd te geven.

  Er bestaat niet zoiets als het onderhouden van de energie. Eenmaal de sessie ontvangen, is het meestal permanent en is het vanaf dat moment van jou en raakt het niet meer kwijt.

   

 • Moet ik nog iets doen tijdens de sessie?

  Het advies dat ik altijd geef is om ontspannen te liggen met de ogen dicht en alleen te observeren wat er gebeurt. Je hoeft de energie niet te sturen, in te ademen, er een intentie aan toe te voegen of mantra's te reciteren tijdens de sessie. De energie weet waar het naartoe moet.

  Tijdens het observeren kan je ervaren dat je lichaam begint te reageren.
  Voorbeelden hiervan zijn: 

  -Onwillekeurige schokken 

  -Bewegende lichaamsdelen 

  -Tintelingen

  -Kou of warmte

  -Een actieve buik.

   Soms kan het zijn dat je lichte pijn ervaart of druk, vaak is dat op plekken waar je een fysieke uitdaging hebt. Maak je hier geen zorgen over, dit hoort bij de werking van de energie

Contact

In eenheid
Brandpunt 71
1705 SK
Heerhugowaard

06-18546296

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode