Over Anly

Ik ben Anly Wilnis, werk bij Dagelijks Lekker in Alkmaar en Amsterdam, ben opgeleid als Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut, was leraar Ninjutsu en ben verloofd met Joyce Kok.

Sinds kleins was ik al gevoelig voor energiën in en om mensen heen en voor in ruimtes. Een tijd was dit weggeweest en op mijn 18e kwam het, na een ervaring, allemaal tegelijk weer terug, waardoor ik er hard voor heb moeten werken om weer met deze gaven om te leren gaan.

Na twee studies gedaan te hebben: Informatica en de politieacademie, waarbij beide niet in harmonie waren met mijzelf, ging ik kiezen voor wat mij wel lag: zorgzaam en liefdevol handelen naar mensen op mijn eigen manier, werkend vanuit deze gave.

Ik koos voor de opleiding Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut en na deze studie de opleiding Universeel Bewustzijn.

Hierbij mocht ik bij de ene studie mijn gaven leren verfijnen en bij de ander mocht ik genieten van een leraar die mij, mijn egostukken liet zien en deze kon transformeren om een hoger bewustzijn te verkrijgen.

Door mijn gevoeligheid kan ik in contact komen met jouw energie en de spanningen die in het energieveld aanwezig zijn, transformeren. Ik kies er dan ook voor om met healing mensen een stap verder te helpen en om ze weer energiek en fris door het leven te laten gaan.

 

 

Het begin van In Eenheid

Vele mensen "weten" dat zij een individu op zich zijn en dat wij zijn afgescheiden van niet alleen de mensen om ons heen, maar van alles in het Universum. Het logische gevolg hiervan is zelfzuchtigheid. 
Deze manier van denken zorgt voor alle problemen op onze planeet. Daar waar afscheiding en zelfzuchtigheid zal zijn, zullen we altijd ruzie, oorlog en disharmonieuze gedachten hebben.   
 
Aan de hand van onze eigen processen en lessen (bij Kinderen van de Wet van Een) in creëren van harmonie in ons en om ons heen, is het doel om afscheiding te transformeren tot Eenheid en zelfzucht tot onzelfzuchtigheid en onvoorwaardelijkheid. 

 

Voor wie:

Allen die liefde willen ontvangen
Ware Liefde is onzelfzuchtig
Ware Liefde is geven
Ware Liefde stroomt als water,
Allen voedend die ervan willen drinken.
 
 
 
 
 
 

Contact

In eenheid
Brandpunt 71
1705 SK
Heerhugowaard

06-18546296

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode