Kankerindustrie maakt recordwinst

30-05-2015 19:29

De wereldwijde uitgaven voor medicijnen tegen kanker kwamen in 2014 op een recordbedrag van 100 miljard Dollar.


Wat een graadmeter is voor hoe enorm dus ook de winsten zijn en je er daarom vanuit kunt gaan dat je heel lang kunt wachten op een kankerbehandeling die wél werkt. Het loont om mensen kanker te laten krijgen en ze langdurig zonder noemenswaardig succes te behandelen.


De 100 miljard Dollar is een stijging van 10.3 procent vergeleken met 2013 en 75 miljard Dollar hoger dan vijf jaar geleden. Die omzet wordt gegenereerd uiteraard door de gelijke tred houdende ontwikkeling van het aantal mensen dat kanker krijgt en die is net als de omzetstijging, explosief.


Honderd miljard Dollar is veel geld.  Wanneer het echter aankomt op uitgaven voor medicijnen tegen kanker dan zal dit bedrag de komende jaren alleen maar in hoog tempo door blijven stijgen. 


Uiteraard ook de daarbij horende winsten en dat is nu precies de reden dat er voor de lieden die er de zakken mee vullen geen gemotiveerde reden is om genezing voor kanker te vinden en te promoten. 


Voor de niet ingewijden is het belangrijk om te weten dat de medische wereld nooit serieus geprobeerd heeft om een manier te vinden om kanker te genezen anders dan met snijden, stralen en chemo. Ondanks dat de wetenschap er was dat er natuurlijke middelen beschikbaar waren om wat aan deze immuunreactie van het lichaam, want dat is kanker, te doen.


Iedereen die naar voren is gekomen met een mogelijke manier om deze ziekte te genezen, is vervolgd, opgejaagd, beroofd van hun licenties, een faillissement in gedwongen, bespot en/of verbaal "afgemaakt". 


Iedere keer weer wordt hetzelfde scenario uitgespeeld. Het trieste is dat échte genezing al decennia geleden is gevonden. 


Wetenschappers en medische autoriteiten weten al tientallen jaren precies welke combinaties van giftige stoffen en virussen welk type kanker veroorzaken. 
Uiteindelijk ontstaat er binnen het lichaam een dynamiek waarbij cellen zich op een ongecontroleerde manier vermenigvuldigen. Vandaar dat in de eerste stadia van kanker het twee kanten op kan door zich of te ontwikkelen of in remissie te gaan, afhankelijk van de kracht van het immuunsysteem van het individu. 
Het punt is dat diegenen die voorop liepen bij het kankeronderzoek dit allemaal weten en nog veel meer. Ze weten daarom ook precies welke maatregelen nodig zijn om de kankerpatiënt veilig en efficiënt de goede richting op te sturen.

Een holistische behandeling, detoxprogramma's, alternatieve therapieën, natuurlijke behandelingsmethoden en verandering van levensstijl zorgen uiteraard niet voor (nog meer) winsten binnen de kankerindustrie. 
Dat is de reden dat oncologen zelden of nooit genegen zijn iets anders aan te bevelen dan de uiterst dure, traditionele, niet werkende chemotherapie en andere nieuwe "medicijnen", bestraling of opereren. 


De beste manier is uiteraard nog steeds het voorkomen van kanker door een preventieve benadering. In plaats van vele duizenden Euros uitgeven aan chemotherapie en andere dure medicijnen kost het veel minder geld om een gezond, biologisch, niet giftig dieet met eventuele suppletie te volgen om het lichaam te beschermen en schoon te houden.

Op deze manier kan iedereen deel uitmaken van het voorkomen van kanker als oplossing, in plaats van van de kankerveroorzakende problemen die de (woeker)winstgevende kankerindustrie nog rijker maken. 
Op de website wanttoknow staat een uitgebreid stuk over de geschiedenis van kanker en hoe de industrie er omheen is ontstaan. Iemand die veel onderzoek heeft gedaan naar de oorzaken, het voorkomen en de oplossingen voor deze aandoening is de Amerikaan Ty Bollinger. Op zijn website the truth about cancer staat een schat aan informatie. Ook op de website van Naturalnews van Mike Adams staat veel over het op natuurlijke wijze voorkomen en genezen van kanker.


Bron: 
Infowars

Terug

Contact

In eenheid
Brandpunt 71
1705 SK
Heerhugowaard

06-18546296

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode