God en liefde

09-10-2016 17:52

Wat is God?

Vanuit mijn onware perspectief.

Laatst vroeg mijn buurvrouw geloof jij en waar geloof jij in?
Die vragen waren minder makkelijk te beantwoorden dan in 1 zin.
 

Waarom zijn wij liefde?
Wij zijn oneindig, een met God, wij zijn God.
Als God ons gecreëerd heeft, zijn wij ook God.

Als je gaat in de micro en macro kosmos van het universum kan je zien dat alles hetzelfde is, het kleine is terug te vinden in het grotere en het grotere is weer terug te vinden in het nog kleinere en nog grotere.
Dit op het gebied van geometrie, de effecten van samenwerking dat groter is dan hetgeen partijen afzonderlijk van elkaar bereikt zouden hebben en liefde op zo een niveau dat het ver buiten ons begrip gaat.

We kijken naar de vebonden en verweven aspecten van de matrix van het Universum.

                        “Stel het in je mind voor als echt en je mind zal het tot realiteit maken”

God is oneindig... en als we denken dat God oneindig is, is het een idee om te kijken naar hoe wij precies krijgen wat wij verdienen. Ik zeg wel vaker dat je precies krijgt wat je uitzendt, zowel verbaal als nonverbaal, dit in de zin van gedachten en gevoelens.
Als ik bijvoorbeeld zeg dat God liefde is, wat dit doet is dat dit een realiteit creëert voor mij, dat God dat is. Sommige mensen zeggen: “God bestaat niet, er is zo veel ellende en bestaat hij wel, dan is het geen goeie God.”
En dat is wat er ook gebeurt... die mensen krijgen de ellende!

Als ik het over God heb, heb ik het over ALLES! Jij, ik, mijn huisdier, en zelfs het scherm waarvan je dit van afleest. Allemaal God(delijk).

We zouden moeten begrijpen is dat als we de dingen die we ontvangen, waarderen en hier dankbaarheid voor uitspreken,  we deze dingen ook blijven ontvangen. Misschien niet meteen... soms ook wel, maar we krijgen deze dingen dan meer en meer. Wat ik zelf ervaar is, dat ik een heeeleboel krijg van hetgeen dat ik waardeer. Het herinnert mij aan wat mijn “zusje” vroeger vaak zei: “Hoe kan dat nou, jouw leven gaat zo vaak zo makkelijk en krijgt altijd wat je wilt!”
En ik ben er ook ontzettend dankbaar voor, voor de mogelijkheden en dingen die ik aangereikt krijg in mijn leven en dit blijft ook door gaan als een constante stroom.

Het is niet zo dat alleen mensen jou de dingen of waardering kunnen teruggeven. God...is oneindig en zit op iedere lijn van je netwerk, altijd aanwezig bij jou en mij, op ieder moment.
Wat dit, hier en nu eigenlijk is: ik ben aan het typen, naar God, JIJ dus, en wij hebben hier een moment van connectie. In dit moment geven we nederigheid aan alle connecties die ons dragen.

Als je bijvoorbeeld kijkt naar je scherm, naar het licht dat er vanaf komt, de mooie kleuren van de iconen en kan voelen: “aahw, dank je wel dat ik dit met mijn ogen kan zien, dank je dat mijn hersenen dat kunnen verwerken, dank je voor mijn bestaan, in het zijn van... wat het ook mag zijn...” dan, die waardering... die groeit en je gaat het steeds meer zien in alles en dan zie je de waardering en liefde van de welwillende God in alles.
En mensen die “het donkere” zien in alles – krijgen ook vaak het donkere in vele – Is dan eigenlijk hetgeen dat ze krijgen waar ze bewust of onbewust om vragen en dat is liefde. Liefde geeft eigenlijk precies hetgeen dat je krijgt, wat je aantrekt.

Stel: je haat jezelf. De partner die je zal aantrekken, zal zichzelf ook haten en jullie zullen verkeren in een bol van haat naar jezelf en uiteindelijk waarschijnlijk ook naar elkaar.

Hou je van jezelf: zal je een partner tegenkomen die het meest geweldig is die je je maar kan voorstellen en ooit had kunnen hebben! En hoe meer je de trap beklimt op die vorm van liefde, bijvoorbeeld je gaat uit elkaar omdat de relatie energie begon te kosten in plaats van te geven, kiest voor je zelfliefde..Komt weer samen met een andere partner. Die partner zal weer nog meer in lijn zijn in wat jij vraagt in jouw leven. Dat is de liefde van het Universum. Je trekt datgene aan wat jij genereert en uitstraalt op dat moment.
 
Het mooie ervan is dat je het “waarom zijn wij liefde”, of ”waarom is God liefde en/of wat is God, niet hoeft te begrijpen aan de hand van logica. Op het moment dat je het ervaart, begrijp je het, zonder de logica. Je kan hier niet volledig in gaan. Liefde overstijgt alles wat te maken heeft met logica..waarom is het bijvoorbeeld toch mogelijk om van iemand te houden die je pijn heeft gedaan...? Of dankbaar zijn voor de situatie van het op de bank zitten met een gebroken been? Dat is toch niet logisch?

Daarom worden wetenschappers misleid door het universum.  Zij die het universum met meetbare instrumenten willen benaderen.
Daarentegen kwantumfysica komt er dichterbij, maar het gaat veel verder dan de meetbare mogelijkheden, van waartoe de mensen in staat zijn.

Dus nu, wat ik nu voel is mijn dankbaarheid voor het moment dat jullie hebben gelezen, voor jullie die daadwerkelijk een moment hebben genomen om naar het licht en de kleuren van het scherm te kijken en voor de connectie die wij hebben gemaakt op deze manier.

 

Terug

Contact

In eenheid
Brandpunt 71
1705 SK
Heerhugowaard

06-18546296

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode