Geef je eten zijn energie terug

13-09-2016 19:26

Eten is voedsel dat niet alleen je fysieke lichaam voedt, maar ook voedt de juiste voeding voor jou, jouw mentale, emotinele en spirituele lichaam.
Als we kijken naar voedsel dat net geoogst is en we er met een Kirlianfoto ongeveer 30 minuten later een foto van zouden maken, zouden we kunnen zien dat het eten zijn levensenergie al heeft verloren. Dit betekent dat het ook een vermindering van vitaminen en mineralen doorstaat.

Daarom hier een paar manieren om jouw voedsel weer op te laden:

Zelf opladen:
Universele levensenergie stroomt overal. Ook door jou.
Houd je handen zo dicht mogelijk bij je eten of aan de zijkanten van het bord. Visualiseer dat de energie door je heen stroomt, het eten in en dit het eten stralend wit maakt, met wit licht. Hier vandaan zijn later gebeden gekomen vanuit verschillende religies zoals: Here zegen deze spijze en drank, Amen

Piramide energie:
De piramide staat er om bekend dat deze opladende energie geeft door zijn vorm. De grootte is niet van belang. Door een piriamidevorm over je eten heen te plaatsten of het op een plateau te zetten van piramides, (zie foto hieronder) kan het eten opgeladen worden. Zie rechts ook de energiefoto waarbij de piramides vanuit zowel de basis als bovenkant energie geeft.

 

Stenen:
De krachtige vibraties van edelstenen zijn makkelijk overdraagbaar op water. Niet voor niets werd er vroeger (en tegenwoordig nog steeds) gebruik gemaakt van edelstenen om het water op te laden en hiervan elixers te maken. Ook reageert fruit en groenten goed op stenen.
Als je van plan bent elixers te maken, ga wel eerst na welke stenen je kan gebruiken.

Eet smakelijk
 

Terug

Contact

In eenheid
Brandpunt 71
1705 SK
Heerhugowaard

06-18546296

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode