Energetische therapie

 

Alles is energie. De natuur, jouw lichaam, je huisdier, het licht van je lamp, de laptop waarop je dit bekijkt, muziek en zelfs je handelingen en gedachten. Allemaal hebben ze hun eigen frequentie en eigen trillingspatroon. Ook hetgeen wat niet waarneembaar is, trilt.

Deze "energiesystemen" bevatten structuele gegevens met informatie omtrent het functioneren. Dit is voor een energetisch therapeut ervaarbaar en/of waarneembaar.
Uit onderzoek blijkt dat een afwijkende ordening in het energetisch systeem, uiteindelijk tot verstorende veranderingen kan voeren tot op cellulair niveau van het fysieke lichaam.

Het is dan ook duidelijk dat energetische therapie zich kenmerkt door een geheel eigen methode van behandeling van patiënten. De meest voorkomende behandeling bestaat uit het bewerken en/of corrigeren (vaak d.m.v. de handen) van het energetisch veld of het overdragen van helende energie.
Door tekorten in het energiesysteem aan te vullen en/of te veel aan energie weg te nemen, onstaat er een toestand van evenwicht wat leidt tot verbetering van de gezondheid.

Na de behandelingen kunnen de volgende verschijnselen optreden:
-Diepe rust
-Opgeruimd gevoel
-Het warm of koud hebben
-Heel actief zijn
-Willen slapen
-Emotioneel zijn
-Hoofdpijn
-Verandering in ontlasting

Dit zijn allemaal tekenen van veranderingen in het energiesysteem. Hiedoor wordt er ook zeer aangeraden voldoede te drinken, zodat de afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten.

Voor een behandeling staat een uur gepland. 

 

Contact

In eenheid
Brandpunt 71
1705 SK
Heerhugowaard

06-18546296

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode